Hlavní obsah

To je hlavička! Z hrdiny byl rázem nešťastník roku

Aktualizováno

Šílený zkrat. Takový snad nemá na triku ani defenziva Sparty v české nejvyšší soutěži. A že její stopeři mají průšvihů v téhle sezoně už dost. Za smolaře byla tentokrát v nizozemské lize obrana Twente Enschede v čele s brankářem Joelem Drommelem. Ten nabídl soupeři dovršení hattricku obrazně řečeno na zlatém podnose. Podívat se můžete na přiloženém videu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Šílený zkrat brankáře v nizozemské lizeVideo: sntv

 
Článek

Ajax, který za patnáct kol nejvyšší nizozemské soutěže ještě neprohrál, vedl na hřišti Twente 3:2. Těsné skóre však nechávalo zápas otevřený. Jenže dvacet minut před koncem přišel nevídaný zkrat defenzivy týmu Enschede.

Dostal těžkou malou domů, gólman Drommel si ale věřil a míč se snažil odehrát hlavou. To však neměl dělat. V okamžiku se totiž proměnil z hrdiny v nešťastníka. Zasáhl totiž svého spoluhráče, obránce Schenka, od nějž se míč odrazil k Noa Langovi. Dvacetiletý křídelník Ajaxu už pak neměl problém dopravit míč do odkryté branky a mohl slavit hattrick.

Ajax nakonec vyhrál zápas 5:2 a vede tabulku o šest bodů před Alkmaarem, třetí PSV Eindhoven je o dalších sedm bodů zpět.

Reklama

Související témata: