Hlavní obsah

Fotbalisté Petrohradu remizovali v Tomsku a dál bojují o poháry

PRAHA

Fotbalisté Petrohradu remizovali v 26. kole ruské ligy v Tomsku 1:1 a v tabulce jim patří šesté místo s jedním zápasem k dobru. Obhájit mistrovský titul už Zenit nemůže, neboť na vedoucí Kazaň ztrácí 18 bodů, dál však usiluje o účast v příštím ročníku evropských pohárů.

Článek

V petrohradské sestavě v neděli chyběl český reprezentant Radek Šírl. Jeho spoluhráče dostal ve 20. minutě do vedení Fajzulin tečovanou střelou z 30 metrů, domácí Maznov ale rychle vyrovnal.

Marek Čech udržel čisté konto v brance Lokomotivu Moskva, který si díky tomu odvezl bod za bezgólovou remízu ze hřiště čtvrtého Permu. V 15:30 začne poslední nedělní zápas mezi FK Moskva a Saturnem MO.

Marek Čech udržel čisté konto v brance Lokomotivu Moskva, který si díky tomu odvezl bod za bezgólovou remízu ze hřiště čtvrtého Permu. Stejným výsledkem skončil i zápas mezi FK Moskva a Saturnem MO, v němž za hosty chytal Antonín Kinský. Saturn mohl vyhrát, ale v 28. minutě neproměnil Topič penaltu a vniveč přišla i početní výhoda po vyloučení domácího Okoronkwa.

Ruská liga - 26. kolo:
Perm - Lokomotiv Moskva 0:0, Tomsk - Petrohrad 1:1, FK Moskva - Saturn MO 0:0.

Reklama

Související témata: