Hlavní obsah

Skandál v maďarské fotbalové lize! Fanoušci svlékali hráče z dresů, zasahovali těžkooděnci

Ivan VilčekSport.czPrávo

Sedminásobný mistr Maďarska ve fotbale VSC Debrecen po sobotní remíze 1:1 s Paksem vypadl po 27letech z první ligy. Fanoušci to neunesli, na konci utkání vtrhli na trávník, strkali do vlastních hráčů, některé svlékli z dresu a pořádek museli nastolit policejní těžkooděnci.

Foto: Sport.cz

Těžkooděnci na trávníku v Debrecenu

Článek

Po závěrečném hvizdu rozhodčího zůstali hráči Debrecenu zklamaně ležet na trávníku, někteří plakali a vůbec si nevšimli, že na hřiště vtrhli fanoušci. „Čekalo je nepříjemné překvapení, když je zklamaní fanoušci začali strkat a svlékli je z dresu," uvedl deník Blikk.

Web index.hu poznamenal, že těžkooděnci se objevili na trávníku po několika minutách a hráče ochránili. „Fanoušci se okamžitě stáhli zpět na tribunu, ale dál nadávali šéfovi klubu Gáboru Szimovi, který seděl na VIP tribuně. Jeho směrem letělo i několik předmětů," konstatoval web. Několik desítek fanoušků pak čekal na šéfa klubu před stadionem, ale ten nadále hlídali těžkooděnci a k dalšímu konfliktu už nedošlo.

Foto: Sport.cz

Na trávníku zasaghovali těžkooděnci

Pro bývalého maďarského reprezentanta Dániela Tőzséra to byla velmi těžká rozlučka s kariérou. „V sobotu odehrál své poslední utkání," uvedl klub na své webové stránce.

Foto: Sport.cz

Hráči Debrecenu odcházeli z hřšitě s pláčem

Debrecen získal maďarský titul v letech 2005-2007, 2009-2010, 2012 a 2014. Loni se klub umístil na třetí příčce a hrál Evropskou ligu.

Reklama

Související témata:
Těžkooděnci