Hlavní obsah

Dvojice komiků „ulovila“ Krále v jeho lamborghini

Moskva/Praha

Český fotbalový reprezentant a záložník Spartaku Moskva Alex Král se náhodou stal hlavním hrdinou virálního videa ruské dvojice komiků známé ze sociální sítě TikTok. V ulicích ruské metropole byl natočen ve svém luxusním lamborghini. Když ho žena vystupující pod pseudonymem Nikita Fomin oslovila, bývalý hráč Slavie a Teplic jí odpověděl, že neumí rusky.

Foto: Sport.cz

Český fotbalista Alex Král a jeho lamborghini.

Článek

Dvojice ruských komiků na sociálních sítích sdílí humorná videa. Do jejich repertoáru patří například scénka, při které si pohledná dívka přesedává ze starého automobilu svého domnělého přítele do luxusních sporťáků neznámých lidí na ulici.

Nedávno se jim při natáčení takového videa poštěstilo potkat českého fotbalového reprezentanta Alexe Krále, který se v ulicích Moskvy proháněl ve svém lamborghini. K žádnému přesedávání ale tentokráte nedošlo.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Как выглядит проверка на чувства ❤️ @alexkral.cz @alinatsaricina #спартакмосква @fcsm_official

Příspěvek sdílený Nikita Fomin (@fominrussia),Čen 26, 2020 v 12:34 PDT

„Mluvím anglicky," odpověděl český fotbalista ženě na sedačce spolujezdce, když ho oslovila. „Máš pěkný auto, chlape," pochválil Králův vůz jeden z komiků. „Nemluvím rusky, ale díky," utnul nakonec celou scénku dvaadvacetiletý záložník Spartaku.

Reklama

Související témata: