Hlavní obsah

Trenér Vrba v problémech. V Bulharsku byl převezen do nemocnice

Nepříjemné problémy zastihly v Bulharsku českého trenéra Ludogorce Razgrad Pavla Vrbu. Kvůli vaskulárním problémům byl převezen do nemocnice. Bulharský klub na svých internetových stránkách informoval, že bývalý kouč Plzně nebo české reprezentace se po vyšetření cítí dobře.

Foto: ludogorets.com

Trenér Pavel Vrba skončil v nemocnici.

Článek

Šestapadesátiletý Vrba byl ve středu odpoledne nejprve převezen na pohotovost v Razgradu, odkud následně zamířil do nemocnice v Rus, kde byl hospitalizován. "Pavel Vrba se cítí dobře a lékaři dělají všechno pro to, aby se jeho stav zlepšil," uvedl Razgrad na webu.

Vedení klubu také poděkovalo specialistům, kteří Vrbovi v těžké chvíli pomohli a dál se starají o jeho léčbu. "Přejeme Pavlu Vrbovi rychlé uzdravení," dodal Ludogorec na svých internetových stránkách.

Vrba přišel do Razgradu loni v prosinci z Plzně, se kterou během dvou angažmá získal tři tituly a zahrál si s ní i Ligu mistrů. S Ludogorcem hned v první sezoně vyhrál ligu a rozšířil sbírku úspěchů, v níž má i titul se Žilinou. V minulosti Vrba působil také v Ostravě, Machačkale a v letech 2014 až 2016 vedl českou reprezentaci a postoupil s ní na Euro 2016.

Reklama

Související témata: