Hlavní obsah

Fotbalový trapas! Brankář Slovanu předvedl školáckou chybu

Taková chyba se jen tak nevidí. Na tenhle moment z úterního zápasu 3. předkola Evropské ligy nebude fotbalový brankář Slovanu Bratislava Michal Šulla vzpomínat v dobrém. Bývalý slovenský reprezentant se nechal před vlastními fanoušky Tehelného pole trestuhodně nachytat vychytralým útočníkem gibraltarského celku Lincoln Red Imps. Úřadující slovenské mistry to stálo výhru, do závěrečného předkola fotbalisté z Bratislavy přesto pohodlně postoupili.

Foto: ŠK Slovan Bratislava

Brankář Slovanu Bratislava Michal Šulla (vpravo) se chystá rozehrát v utkání 3. předkola Evropské ligy proti Lincolnu Red Imps.

Článek

To, že tahle chyba z 90. minuty nestála bratislavské fotbalisty postup, bylo pro třicetiletého gólmana Šullu jediným štěstím. V opačném případě by jeho minela byla o poznání bolestivější ostudou.

Bývalého mládežnického reprezentanta Slovenska nachytal fotbalista Lincolnu Kike Gómez vskutku dokonale. Když se Šulla chystal k rozehrávce z vlastního pokutového území, španělský útočník už vychytrale číhal za jeho zády, aby ho v pravý okamžik vyškolil jako malého chlapce (gólový moment najdete ve videu v čase 1:50).

Bratislavské fotbalisty to sice stálo vítězství a slovenský fotbal půl bodu do koeficientu, Slovan přesto díky týden staré výhře 3:1 z gibraltarského hřiště do závěrečné fáze kvalifikace Evropské ligy pohodlně postoupil.

V dalším kole čeká slovenské mistry o poznání těžší soupeř. Pokud si Jaromír Zmrhal a spol. budou chtít zahrát základní skupinu Evropské ligy, za týden a v odvetě za 14 dní budou muset vyřadit řecký Olympiakos Pireus.

Reklama

Související témata: