Hlavní obsah

Balotelli se po vystřídání v Turecku vztekal, trenér Adany přišel o místo

Kde se objeví, není o drsné incidenty nouze a fotbaloví fanoušci jen zírají, čeho je tahle italská hvězda schopná. Kontroverzní italský fotbalista Mario Balotelli se i po přestupu do Turecka stará o rozruch. Jednatřicetiletý útočník Adany Demirspor neunesl v duelu s Konyasporem své předčasné vystřídání a zlost si vylil na jednom ze spoluhráčů.

Kontroverzní italský fotbalista Mario Balotelli se i po přestupu do Turecka stará o rozruch. Jednatřicetiletý útočník Adany Demirspor neunesl v duelu s Konyasporem své předčasné vystřídání a zlost si vylil na jednom ze spoluhráčů.

Článek

Trenér Samet Aybaba stáhl Balotelliho ze hřiště už po 56 minutách za bezbrankového stavu, duel pak skončil remízou 1:1. V úvodních třech kolech musel Balotelli, jenž v minulosti působil ve věhlasných klubech jako Inter a AC Milán, Manchester City či Liverpool, ze hřiště předčasně už podruhé, střelecky se zatím v nové sezoně neprosadil.

Nevydařený vstup do ligy navíc stál místo kouče Aybabu. Vedení klubu, který je po třech kolech bez výhry patnáctý, ho po víkendu odvolalo. Hlavním adeptem na uvolněné místo je podle listu Gazzetta dello Sport Ital Vincenzo Montella.

Reklama

Související témata: