Hlavní obsah

Chelsea chce Jankulovského, nabízí osm miliónů liber

LONDÝN

I londýnská Chelsea se údajně uchází o českého fotbalového reprezentanta Marka Jankulovského. Hráč, který na počátku května oslaví osmadvacáté narozeniny, se už před několika měsíci předběžně dohodl na letním přestupu do AC Milán, podle britských médií však nyní může bohatý anglický klub zviklat funkcionáře Udine vyšší nabídkou.

Foto: archiv

Marek Jankulovski

Článek

Milán je za českého fotbalistu ochoten zaplatit částku přesahující čtvrt miliardy korun, s čímž vedení Udine souhlasilo. Tisk ale nyní spekuluje, že se Chelsea pokusí Italy přeplatit osmi milióny liber (asi 355 milionů korun).

Přestoupí Jankulovski do Chelsea?
Hlasujte v anketě na konci článku!

Trenér londýnského klubu José Mourinho, který má v kádru i dva Jankulovského krajany Petra Čecha a Jiřího Jarošíka, by prý mohl dát českému ofenzivnímu zadákovi přednost před dalšími uvažovanými posilami Ashleym Colem z Arsenalu a Gianlukou Zambrottou z Juventusu.

Loni v létě měl o reprezentačního obránce zájem Juventus Turín. Kluby se však nakonec nedohodly a Jankulovski v Udine prodloužil smlouvu až do roku 2008. Vedle AC se o něj zajímal i další milánský klub Inter.

Reklama

Související témata: