Hlavní obsah

VIDEO: Zákrok na kriminál. Zraněný fotbalista navíc přijde i o svatbu!

Svědky nebývale brutálního faulu byli diváci při nedělním utkání nejvyšší izraelské fotbalové soutěže mezi týmy Maccabi Haifa a Bnei Jehuda. Domácí Rubén Rayos zajel ve skluzu hrubě nohama napřed do Rafiho Dahana a způsobil mu zlomeninu, která hráče Bnei Jehuda vyřadí na dlouhou dobu mimo hru. Navíc bude s největší pravděpodobností muset posunout i datum svatby, již měl naplánovanou za tři týdny.

Brutální faul v izraelské lize.

 
Článek

Španěl Rayos, bývalý hráč rezervy slavné Barcelony, v 84. minutě za stavu 2:1 pro hosty bezohledně fauloval protivníka a po zásluze viděl červenou kartu. Smůle posledního celku izraelské ligy však nebyl konec: domácí v šesté minutě nastaveného času dokázali i v deseti vyrovnat na konečných 2:2 poté, co si Cohen vstřelil vlastní gól...

„Rayos se pokoušel ukončit moji kariéru! Nikdy mu neodpustím, co udělal. Tohle byl zločin," rozčiloval se po utkání Dahan.

Poslední slovo bude mít tamní disciplinárka. Ozývají se hlasy, aby byl agresor potrestán zákazem činnosti po dobu, dokud se Dahan nebude moci vrátit na trávník.

Reklama

Související témata: