Hlavní obsah

Figo prý přece jen přestoupí do Interu Milán

Portugalský fotbalista Luis Figo se podle listu Gazzetta dello Sport stane posilou Interu Milán, ačkoli nedávno prohlásil, že chce zůstat v Realu Madrid. Dvaatřicetiletý záložník prý už brzy s italským klubem podepíše dvouletý kontrakt, který mu vynese 3,5 milionu eur za sezonu. Spolu s Figem má přijít z Realu na hostování obránce Walter Samuel.

Foto: ČTK

Luis Figo (vlevo) je na odchodu z madridského Realu.

Článek

Podle Gazzetty v pondělí dojednal Figovo nové angažmá jeho poradce Luis Vicente. Inter údajně nabízel hráči šest milionů eur na dvě sezony, nejlepší světový hráč roku 2001 chtěl o dva miliony více. Nakonec se zřejmě obě strany shodly na kompromisu.

Úřadující vicemistr Evropy je v současné době s Realem na turné v Asii, kam odletěl poté, co ztroskotaly jeho námluvy s Liverpoolem. V Realu s ním už trenér Wanderley Luxemburgo nepočítá.

Sedmadvacetiletý Samuel přišel do Madridu loni v létě z AS Řím za 27 milionů eur, ale hlavně kvůli zranění nenaplnil očekávání. Do Interu zamířil nedávno z Realu jeho spoluhráč z argentinské reprezentace Santiago Solari.

Reklama