Hlavní obsah

Slovan Bratislava povede po odvolaném Chovancovi Tittel

Fotbalový Slovan Bratislava už našel náhradu za odvolaného trenéra Jozefa Chovance. Aktuálně pátý tým slovenské ligy minimálně do konce jarní části sezóny povede Dušan Tittel, který zároveň nadále zůstane ve funkci generálního ředitele klubu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jozef Chovanec (vlevo) a Horst Siegl už ve Slovanu Bratislava skončili.

Článek

"Vedení klubu mě pověřilo, abych sestavil realizační tým, s nímž budu pracovat do konce jarní části sezóny. Dnes večer nebo v nejbližších dnech nás čekají rozhovory s potenciálními kandidáty. Budeme chtít spolupracovat především s trenéry, kteří mají ke Slovanu blízko," uvedl Tittel pro internetové stránky Slovanu.

Osmačtyřicetiletý bývalý československý reprezentant nahradil na lavičce Slovanu Chovance. S ním odvolalo vedení klubu po nedělní ligové porážce 1:3 s Trenčínem i asistenta Horsta Siegla. Chovanec působil ve Slovanu od října a v 21 soutěžních zápasech dosáhl na devět výher, jednu remízu a jedenáct porážek.

"Změny na trenérském postu nejsou příjemné pro žádný klub. I my bychom byli nejraději, kdybychom k nim nemuseli přistoupit. Uvědomujeme si, že přebudování mužstva si žádá trpělivost. Bohužel jsme dosahovali velmi špatné výsledky a ani styl naší hry nebyl takový, jak bychom si představovali," dodal Tittel.

Reklama