Hlavní obsah

Ballack prý po sezóně zamíří do Chelsea, hráč to popírá

PRAHA

Kapitán Bayernu Mnichov Michael Ballack by podle spekulací britských médií mohl po letošní sezóně zamířit do londýnské Chelsea. Devětadvacetiletému záložníkovi německé reprezentace v červnu končí v bavorském klubu smlouva, kterou odmítl prodloužit, a Chelsea je prý největším favoritem na jeho získání. Sám Ballack však veškeré spekulace o možném přestupu do Chelsea dementoval.

Článek

"Zatím jsem nic nepodepsal a nebyl jsem ani v Londýně," vzkázal dnes přes tiskového mluvčího německé reprezentace Ballack, kterého ve středu čeká přípravný zápas s národním mužstvem v Itálii.

List Daily Mail ale už uvedl, že Chelsea "závod o Ballacka" vyhrála. Ofenzivní středopolař by se tak měl stát spoluhráčem brankáře Petra Čecha. Chelsea prý pro novou posilu, za kterou má zaplatit 25 miliónů liber (asi jedna miliarda korun), už nachystala čtyřletou lukrativní smlouvu. S týdenní gáží 121 tisíc liber (asi pět miliónů korun) by se Ballack stal nejlépe placeným hráčem Premier League.

O Ballacka už ale několik měsíců projevují intenzivní zájem i další evropské velkokluby jako Manchester United, Juventus Turín, Real Madrid či Inter Milán.

Ballackův manažer Michael Becker se v německém tisku nechal slyšet, že by o budoucnosti jeho klienta mohlo být jasno do odvetného zápasu osmifinále Ligy mistrů na hřišti AC Milán, který je na programu 8. března.

Reklama

Související témata: