Hlavní obsah

Kolář dal druhý gól za turecký Gaziantepspor

Kirklareli

Fotbalista Daniel Kolář prožil úspěšné období během Vánoc, když si připsal první dva soutěžní góly v barvách Gaziantepsporu. Minulou středu jednou trefou přispěl k výhře 2:0 v Tureckém poháru nad třetiligovým Kirklarelisporem a stejnému soupeři dal branku i v dnešní odvetě, kterou favorit vyhrál vysoko 4:0.

Foto: Sport.cz

František Rajtoral (vlevo) a Daniel Kolář v dresu Gaziantepsporu.

Článek

Jednatřicetiletý Kolář od listopadového vyloučení proti Karabüksporu neodehrál v posledních čtyřech ligových duelech ani minutu, šanci však dostal v Tureckém poháru, který se hraje skupinově. Před týdnem v domácím duelu s Kirklarelisporem hraném na zasněženém terénu otevřel přízemní střelou pod gólmanem po necelé půlhodině skóre a hodně vidět byl i dnes.

Nejprve po jeho zblokované střele dal úvodní gól Alpay Kocakli a pak se Kolář v 29. minutě prosadil ranou z dálky, která prošla domácímu brankáři mezi nohama do sítě. Bývalý reprezentační záložník, jenž zamířil do Turecka na začátku sezony z Plzně, navíc kolmou přihrávkou připravil i třetí gól. Kolář odehrál do svého střídání 82 minut, krátce před ním šel ze hřiště i druhý český hráč v Gaziantepsporu František Rajtoral.

Reklama

Související témata: