Hlavní obsah

Tottiho návrat na hřiště sledovaly tři tisíce lidí i jeho matka

ŘÍM

Tři tisíce fanoušků přilákal návrat útočníka Franceska Tottiho, který ve čtvrtek po únorové zlomenině nohy absolvoval první zápas. Kapitán italských reprezentantů, s nimiž se 22. června utkají čeští fotbalisté na mistrovství světa, zatím nohu otestoval v přípravném duelu za rezervu AS Řím. Během dvou týdnů by chtěl zvládnout i ostrý ligový start.

Foto: internet

Francesco Totti

Článek

Devětadvacetiletý Totti si zlomil v polovině února lýtkovou kost a poranil vazy v kotníku a hrozilo mu, že o šampionát v Německu přijde. Zotavit se ale dokázal během jedenácti týdnů nečekaně rychle.

Ve čtvrtek si mohl vyzkoušet zápasové zatížení v utkání s týmem Cisco Řím hrajícím čtvrtou ligu, které narychlo domluvilo vedení AS Řím.

Střetnutí se hrálo na tréninkovém Stadio Flaminio a na Tottiho se přišly podívat podle agentury AP i jeho manželka a matka. Na trávníku kapitán národního týmu vydržel 74 minut.

O víkendu už chce cestovat s týmem na zápas do Verony, ale zatím jen jako divák. Alespoň jeden zápas, než 14. května skončí ligová sezona, chce každopádně absolvovat.

Reklama

Související témata: