Hlavní obsah

Po hororovém zákroku na koleno řval bolestí. A ještě dostal červenou za simulování!

Fotbalisté zkouší na rozhodčí kde co, o přifilmované pády a simulace na všech úrovních rozhodně není nouze, ale tenhle zákrok musel téměř určitě hodně bolet. Z opakovaných záběrů hororového zákroku Christose Lisgarase z Xanthi na Sebu z Olympiakosu naskakuje husí kůže. O to překvapivější měla situace rozuzlení v režii hlavního rozhodčího.

Inkasoval brutální faul a ještě byl vyloučen

 
Článek

Incident z víkendového utkání řecké Super ligy se odehrál v 60. minutě v době, kdy hostující Olympiakos vedl 1:0. Lisgaras se snažil zastavit rozvíjející se protiútok skluzem, při němž šel kopačkou nekompromisně proti kolenu Seby.

Čtyřiadvacetiletý Brazilec se skácel k zemi a svíjel se v bolestech. Hříšník Lisgaras samozřejmě ihned inkasoval červenou kartu, a i když se snažil hráčům hostujícího týmu všemožně omlouvat a udobřovat se s nimi, nikdo s ním v tu chvíli nechtěl nic mít.

Jenže sudí neměl moc pochopení ani pro Sebovu bolest. I jemu totiž udělil červenou údajně kvůli tomu, že svojí bolest hodně přihrál a dramatizoval. Není divu, že se Seba s jeho rozhodnutím nebyl schopen smířit.

Při hře v deseti na obou stranách potvrdil výhru Olympiakosu gólem na 2:0 Luka Milivojevič.

Reklama

Související témata: