Hlavní obsah

Divoký večírek s krásnými ženami? Fotbalový raubíř prozradil své vánoční přání

Divoký večer plný krásných žen, oslava v klubu s mořem alkoholu. Co jiného by si měl fotbalový bouřlivák Mario Balotelli od Ježíška asi tak přát. Útočník, který momentálně hraje francouzskou ligu za Nice, překvapil. Rád by se totiž vrátil na Ostrovy, kde by chtěl hrát za Manchester City. A klidně zadarmo!

Foto: Profimedia.cz

Útočník Mario Balotelli prozradil, jaké je jeho vánoční přání. Chtěl by se vrátit do Manchesteru City.

Článek

Je mu sedmadvacet a seznam výstřelků, které provázejí jeho kariéru, by byl delší než většina dětských dopisů Ježíškovi o dárky. Na Etihad Sstadium už má za sebou dva a půl roku, stejně ale Mario Balotelli touží po návratu. Tvrdí, že Citizens miluje, i když se z klubu v roce 2013 pakoval a zrovna v dobrém na něj bleděmodrý manchesterský tábor nevzpomíná.

„Mám rád Manchester City. Miluju fanoušky Manchesteru. Vrátil bych se do Citizens klidně zdarma. Pro mě byla doba, co jsem v klubu působil, nejlepší v mém životě," přesvědčoval útočník.

Přiznává, že si zvykal na život v Manchesteru těžce. „Od Londýna je to odlišné, trochu jsem se s tím potýkal," vzpomínal. „Ale když budeme mluvit o fotbalu a Manchesteru City, tak to bylo jen a jen úžasné. Jsem velmi šťastný, že se Citizens takhle daří a věřím, že vyhrají Premier League."

Reklama