Hlavní obsah

Co nabídne skvělý režim Virtuální profesionál?

FIFA 10 Team

Již v sobotu jsme na této stránce věnované netrpělivě očekávané hře FIFA 10 odhalili unikátní herní režim Virtuální profesionál, ve kterém se stanete profesionálním fotbalistou a zažijete opravdovou fotbalovou kariéru. Na co všechno se můžete těšit, vám řekneme tady a teď!

Foto: FIFA 10 Team

Na místě Franka Lamparda budete moci být i vy!

Článek

Virtuální profesionál nemůže začít jinak než jeho vytvořením. Zvolíte si hráčovu (svou) pozici, nastavíte jeho proporce a tím určíte základní vlastnosti. Pak si jen vyberete tým, do jehož kádru ho zařadíte, a jde se na věc!

Aby bylo vaše souznění stoprocentní, dáte svému virtuálnímu čutálistovi vlastní tvář! Na serveru EA SPORTS Football World (prolink na www.easportsfootball.co.uk) si pomocí stažené aplikace Photo Game Face dáte doslova a do písmene sami sebe přímo do hry. Tato featurka posouvá možnosti úprav hráče do podoby uživatele ve FIFA 10 na zcela novou úroveň. (Program je zatím na stránkách v betaverzi, k jeho vyzkoušení musíte být na stránce registrovaní.)

Ale dobře, to je jen kosmetická, byť velmi významná záležitost. Pro hráče je ještě důležitější, že budete moci ve hře výkonnostně růst! Svého svěřence budete vylepšovat plněním více než 200 fotbalových úkolů, jejichž prostřednictvím odemknete vylepšení vlastností, parádičky, oslavy gólů a speciální dresy!

Doposud hovoříme jen o offline verzi, v níž si vlastního fotbalistu budete trénovat jen na svém počítači, jenže FIFA 10 nabídne i Mistrovství profesionálních klubů! Vydejte se s vaším virtuálním profesionálem na online dráhu a hrejte s ním Mistrovství profesionálních klubů EA SPORTS™ 10 vs. 10. Celé kluby se mohou zapojit do 11 regionálních soutěží, každý měsíc bojovat o trofeje a usilovat o čelo celkového Světového pořadí.

Budete právě vy tím nejlepším? Staňte se virtuální legendou! Všechny vaše statistiky, jako například počet branek nebo asistencí, jsou sledovány a průběžně zveřejňovány. Umístěním na čele těchto ukazatelů pro různé herní posty dosáhnete postavení superhvězdy. Při porovnání vašich statistik se spoluhráči uvidíte, jak si stojíte proti nejlepším hráčům světa v Tabulce profesionálů, kterou pravidelně monitorují špičkové kluby, aby si zde vyhlédly nejtalentovanější hráče. Co na to říkáte? Ano, FIFA 10 opravdu umožní zažít totální fotbalovou kariéru!

FIFA 10 vyjde 2. října 2009 na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze bude obsahovat český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama