Hlavní obsah

FIFA 10 na konzole IV: Nejlepším útokem je obrana!

Samozřejmě berte náš nadpis s nadhledem, FIFA 10 nabídne parádní akce i spoustu gólů, ale ve čtvrtém dílu představování vlastností nextgen verze nejlepšího fotbalového simulátoru na světě se zaměříme na obranu.

Foto: FIFA 10 Team

Potřebujete zatáhnout za záchrannou brzdu? I s tím FIFA 10 počítá!

Článek

Již dříve jsme informovali o tom, že se ve hře FIFA 10 objeví možnost pohybu v rozsahu 360°. Díky tomu se výrazně zpřesnilo určování směru skluzů, takže zkušenější hráči by nyní měli mít větší dosah a výrazně eliminovat možnost minutí hráče s míčem. Dobrá zpráva pro Tomáše Řepku, horší pro Lionela Messiho.

Skluz je samozřejmě až posledním zatáhnutím za záchrannou brzdu, v nabídce budou i jemnější odebrání míče. Dokonalejší logika odvracení nebezpečí poskytuje obráncům více možností odklizení míče mimo dosah útočníků. V likvidaci brankových příležitostí jim dále pomohou skluzy ke zblokování střel nebo odkopy přes hlavu za sebe. Možnosti nejlepšího fotbalového simulátoru budou nesmírně široké a záleží jen na vás, jak se v dané chvíli zachováte.

FIFA 10 vyjde 2. října 2009 na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze bude obsahovat český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články