Hlavní obsah

FIFA 10 PS3, X360 VIII: Staňte se uznávaným manažerem!

FIFA 10, to je především fantastický zážitek ze skutečného fotbalového zápasu. Ovšem to neznamená, že se svému týmu nemůžete věnovat i na úrovni skutečného manažera anglického střihu.

Foto: FIFA 10 Team

Není nutné sahat po velkoklubech, v Manažerském módu se skvěle pobavíme i na nižších úrovních. Třeba v Gambrinus lize!

Článek

Přestože je série FIFA především o co nejautentičtější simulaci fotbalu, na své si přijdou i milovníci tabulek, grafů, finančních zpráv, ale i nákupu a vývoje talentovaných hráčů. A samozřejmě i megalomanských přestupů. Vždyť co jsme letos v létě sledovali více, než koho ještě koupí Real Madrid?

Hráčské přestupy jsou nyní realizovány na základě rozhodovacích kritérií, mezi něž patří mj. finanční situace klubu a prestiž, dostupnost podobných hráčů a konkurence ze strany klubů, řízených AI. Jistě chápete, že Fernando Torres jen těžko skončí na Kladně, autoři v tomto směru moudře povolili uzdu, abyste i v průměrných týmech mohli po čase složit svůj malý Dream team.

Protože v Manažerském módu strávíte mnohem více času porovnáváním kvalit jednotlivých fotbalistů a vyjednávání o posilách, tak abyste nemuseli odehrávat každé utkání, vyhodnotí jej za vás systém. Až ten určí, jak dobře jste připravili vlastní mančaft!

Pro maximální přiblížení se dění ve skutečném fotbalu bylo v tomto módu provedeno více než 50 zásadních vylepšení. Výsledky zápasů jsou ovlivňovány kvalitou týmů, stejně jako slabinami a silnými stránkami hráče. Realističtější je také křivka výkonnostního růstu fotbalistů, již ovlivňují například věk nebo prostředí. To vše umožní nejlepší fotbalové simulaci obohatit svou nabídku o velmi příjemný a svižný manažerský mód!

FIFA 10 vyjde 2. října 2009 na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze bude obsahovat český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama