Hlavní obsah

Live Season 2.0 – hrátky s realitou

FIFA 10 nabídne neuvěřitelné propojení reálného světa s fotbalovou simulací. Díky Live Season 2.0 se do vaší rozehry budou promítat události ze skutečných trávníků! Prémiová služba Live Season se vrací a umožňuje vám každý týden aktualizovat formu hráčů v závislosti na výkonech jejich skutečných protějšků.

Foto: FIFA 10 Team

Live Season nabídne plně aktualizovaný servis pro nejnáročnější hráče.

Článek

V My Live Season můžete prožívat každotýdenní běh světa fotbalu a přepsat historii vašeho klubu! Nová prémiová služba FIFA 10 My Live Season zahrnuje každotýdenní aktualizace formy hráčů, jejich zranění, disciplinárních trestů, termínů zápasů, výsledků a postavení v ligových tabulkách. Tvoří tak herní režim, odrážející dění ve skutečném světě, kde uživatelé hrají zápasy svých oblíbených klubů v naprosto autentickém prostředí kterékoli z následujících lig: anglické Barclay’s Premier League, španělské La Liga BBVA, francouzské Ligue 1, německé Bundesligy, italské Serie A a posledním do party bohužel není Gambrinus liga, ale mexická Primera Division. MLS rovněž umožňuje sledovat přímo v průběhu hraní, jak si momentálně v reálu vede jejich skutečný klubový protějšek.

My Live Season nabízí nečekané možnosti!

Zvolte si oblíbený tým a hrajte s ním týden co týden tatáž utkání, jaká se odehrávají ve skutečnosti! Jede v sobotu Liverpool na Chelsea? Vy můžete jet také! Můžete pak porovnat vlastní výkony v My Live Season s těmi, jaké podává váš tým v reálu. Čekají vás pravidelné aktualizace skutečných výsledků a postavení v ligových tabulkách. Vlastní složení základní sestavy a celého mužstva si budete moci určit na základě reálné formy hráčů, kterou ovlivňují i disciplinární tresty a zranění. Každý týden fotbalové sezóny 2009–2010 bude vaše FIFA 10 doplněna o čerstvé údaje o formě a termínech dalších zápasů.

Aktuální forma hráčů se vyhodnocuje napříč 33 různými atributy, které se neustále mění, stejně jako ve skutečnosti. Každý týden autoři aktualizují databázi o více než 13.000 položek. Těšte se na ohromné množství sledovaných údajů. Mezi jinými jde například o tyto:

  • Zranění
  • Přestupy
  • Distance
  • Formace
  • Základní jedenáctky
  • Atributy střelby, zrychlení, hlavičkování atd.
  • A mnoho dalších

OTÁZKY A ODPOVĚDI

1/ Které ligy jsou podporovány? Vyberte si jakýkoli tým z celkem 6 lig: Barclays Premier League (Anglie), Ligue 1 (Francie), Serie A (Itálie), 1. Bundesliga (Německo), Liga BBVA (Španělsko) a Primera Division Mex (Mexiko)2/ Je k dispozici zkušební verze? Ano, zkušebně si můžete zahrát 5 zápasů3/ Který den v týdnu jsou aktualizována data? Každou středu4/ Kolik to stojí? Ceny služby jsou následující: - jedna liga $4.99 / €4.99 / £3.99 / 400 Microsoft bodů - všechny ligy $9.99 / €9.99 / £7.99 / 800 Microsoft bodů5/ Proč je za to účtován poplatek? Protože jde o službu poskytovanou po celou dobu sezóny pro 6 různých lig, která vyžaduje každotýdenní aktualizace, a s tím jsou spojeny nemalé náklady – v loňském pokryl výdaje na provoz služby sponzorský příspěvek společnosti Adidas. Služba Live Season představuje pro spotřebitele přidanou hodnotu a je určena těm, jimž nevadí něco málo si za ni připlatit. Live Season 2.0 rozšíří již tak ohromné možnosti nejlepší fotbalové simulace na světě. Výkop FIFA 10 je za dveřmi!

FIFA 10 vyjde již 2. října 2009 na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze bude obsahovat český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama