Hlavní obsah

Staňte se součástí FIFA 10!

FIFA 10 Team

Game Face (Tvář do hry) EA SPORTS je novinkou, díky níž si můžete vytvořit, upravit a přizpůsobit vlastní ultrarealistickou podobiznu v 3D z několika fotografií nahraných na web. Zkuste to sami!

Foto: FIFA 10 Team

FIFA 10 nabídne jedinečnou možnost hrát „sama sebe“!

Článek

Vaše virtuální alterego nastoupí po boku hvězd fotbalového nebe? Proč ne! Každý opravdový hráč by se chtěl objevit v počítačové hře a EA Sports vám to ve FIFA 10 letos splní! Portrét z Game Face bude zdobit jak váš profil na EASPORTS.com, tak i na EA Football World. Kromě toho ho můžete již ode dneška použít ve FIFA 10 (jen ve verzích pro Xbox 360 a PS3) na vašeho Virtuálního profesionála.

FIFA 10 se tak stane první hrou EA SPORTS, v níže bude tato nová onlinová technologie využita. V této chvíli je Tvář do hry v její startovní BETA verzi k dispozici vám, členům naší herní komunity. Zveme vás tímto k návštěvě našeho webu www.easportsfootball.com, kde si ji můžete vyzkoušet a případně nám zaslat ohlasy (prostřednictvím nástroje Game Face Creator).

FIFA 10 je právě ode dneška v prodeji. Nejlepší fotbalový simulátor je dostupný na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze pro PC, PS3, X360 obsahuje český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama