Hlavní obsah

Video Tutorial: Speciální pohyby

Vítejte u našeho dalšího seriálu připraveného FIFA Týmem speciálně pro tyto stránky. Zatímco dříve jste si mohli přečíst o nejrůznějších výhodách, inovacích a vychytávkách nové FIFA 10, nyní vám je všechny hezky předvedeme v názorných video ukázkách!

Foto: FIFA 10 Team

Kdo jiný by nám měl ukázat spektakulární fintičky než sám Ronaldinho!

Článek

V prvním videu jsme si vzali na paškál speciální pohyby hráčů. Je jasné, že Tomáš Řepka neumí takové kličky jako Ronaldinho nebo že počet možných zakončení Cristiana Ronalda je výrazně vyšší než u Stanislava Vlčka. Podívejte se na naše video opatřené českými titulky a uvidíte, že možnosti FIFA 10 budou mnohem širší, než byste kdy od virtuální simulace fotbalu očekávali.

Tak, a protože už je FIFA 10 na trhu, můžete si v klidu doma vyzkoušet svoji první „koloběžku“. Chce to jen trochu cviku!

FIFA 10 je již v prodeji. Nejlepší fotbalový simulátor je dostupný na PC, PLAYSTATION®3, Xbox 360™, Nintendo Wii™, PlayStation®2, Nintendo DS™, PSP® (PlayStation®Portable) a mobilních telefonech. Originální verze pro PC, PS3 a X360 obsahuje český dabing v podání Jaromíra Bosáka a Petra Svěceného!

Reklama