Hlavní obsah

Víkend divokých obránců! Životní gól do šibenice, rány pod břevno i hodinářská souhra

Praha

Obránci se nám o víkendu rozdováděli... Chopili se efektního zakončení a hned ve třech případech kandidují v populární anketě o nejhezčí gól ze soutěží výkonnostního fotbalu. Hitparáda nabízí pestrý sortiment branek - životní trefu od postranní čáry do šibenice, prudké voleje pod břevno, precizní přímý kop či hodinářskou souhru.

Jakub RudoleckýVideo: Fortuna Gól snů

 
Článek

Jiří Bláha

Lukáš Michal

Ondřej Pyclík

František Schneider

Michal Hromada

Vítězem ankety za první zářijový víkend se stal Petr Listopad z SK SIKO Čimelice.

A už je tady další díl nového projektu Fortuna Gól snů, který zahrnuje soutěže od ČFL po krajské přebory.

Fortuna Gól snů - 2. zářijový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Jakub Rudolecký (1. FC Žamberk) - Kdo ví, jak svůj kop třicetiletý obránce z pardubického přeboru původně zamýšlel... Každopádně se u postranní čáry napřáhl a míč z jeho kopačky k překvapení všech zaplul rovnou do šibenice!
Jiří Bláha (SK Toužim) - Karlovarský přebor se může pochlubit lahůdkou. Centr do vápna zpracoval spoluhráč hrudí za sebe a úspěšný zakončovatel z voleje poslal míč nekompromisně pod břevno.
Lukáš Michal (TJ Sokol Třebeš) - Královéhradecký přebor se klaní. První gól v sezóně, a rovnou do hitparády. Obránce si poblíž postranní čáry před šestnáctkou srovnal balon na kopačku a křížnou střelou nachytal gólmana.
Ondřej Pyclík (FK Nový Jičín) - Labužnická souhra víkendu z divize E. Jemný oblouček do vápna, kde bývalý útočník ostravského Baníku posílá míč pohotově z voleje od tyče do sítě...
František Schneider (AFK Tišnov) - Tentokrát divize D. Záložník s 13 straty v první lize a Švancarův spoluhráč se chopil exekuce přímého kopu a levačkou narýsoval ladný banánek rovnou do sítě.
Michal Hromada (FK Spartak Soběslav) - Jak začít otáčet zápas? Návod z divize A. Navést si míč před vápno a levačkou přehodit gólmana pod břevno jako 26letý obránce! Trefil se pak ještě jednou a zařídil výhru 2:1.

Výběr gólů, o kterých čtenáři hlasují, vychází z přímých přenosů všech zápasů těchto soutěží na stránkách TVCOM.cz. Svůj tip na krásný gól nám však může poslat každý bez ohledu na soutěž jakou hraje, kde gól viděl nebo o něm slyšel. Důležité je však mít ho zaznamenaný na kameru nebo mobilní telefon. Výhodu tak mají ti, kteří jsou součástí projektu Regionální fotbal živě a své zápasy natáčejí. Mají totiž větší šanci, že právě jejich střelec se stane vítězem ankety Fortuna Gól snů.

A tady už je nová šestice uchazečů o váš hlas.

Fortuna Gól snů - 2. zářijový víkend. Která trefa je nejhezčí?
Jakub Rudolecký (1. FC Žamberk)
55,1 %
Jiří Bláha (SK Toužim)
6 %
Lukáš Michal (TJ Sokol Třebeš)
8 %
Ondřej Pyclík (FK Nový Jičín)
16,2 %
František Schneider (AFK Tišnov)
5 %
Michal Hromada (FK Spartak Soběslav)
9,7 %
Celkem hlasovalo 3004 čtenářů.

Reklama

Související témata: