Hlavní obsah

Největší středoevropský fotbalový projekt svého druhu má základnu v Česku, zapojte se

Již před 16 lety se začal v Praze budovat projekt fotbalové ligy firem, který se v roce 2013 mohl pyšnit titulem největšího projektu svého druhu ve střední Evropě. Stovkou zúčastněných týmů v 5 městech České a Slovenské republiky to ale nekončí, rok 2014 přináší rozšíření do dalších regionů.

Foto: I.S.C. Sports

Nadcházející ročník fotbalové ligy firem Golden Tour se těší nebývalému zájmu, přihlašování nových týmů je v plném proudu.

Článek
Fotogalerie

Liga firem to není jen fotbal, ale také propojování byznysu se sportem. Manažeři tak mají možnost alespoň párkrát v roce odložit své obleky do šatny a spolu se svými zaměstnanci bojovat o titul nejlepšího firemního celku Česko-Slovenska. Odměnou jim pak jsou nejen sportovní zážitky, utužení pracovního kolektivu a účast na společenských večerech ligy, ale také odměny v podobě prize money, ceny od partnerů soutěže či postup na mezinárodní turnaj firem.

Tradičními účastnickými městy jsou Praha, Bratislava, Brno, Ostrava a Plzeň, k nim v roce 2014 nově přibydou Pardubice, Košice a Liberec. Celkový počet účastníků by se tak mohl zvýšit až o 40%.

Co na Vás tedy čeká v roce 2014?

- moderní haly

- zdatní soupeři

- občerstvení při každém hracím dnu (nealko, pivo, klobása/bageta)

- multifunkční registrační průkazy (např. slevy na vlaky ČD ve výši 25% a další slevy a výhody u partnerů soutěže)

- závěrečné večery

- pro nejlepší prize money, věcné ceny a postup na finálový mezinárodní turnaj

- možnost dočíst se o sobě na nejčtenějším českém sportovním portálu www.sport.cz, v magazínu HATTRICK a vidět se v rámci futsalového vysílání na ČT Sport

Zmobilizujte své kolegy a přihlašte svůj firemní tým do následujícího ročníku. Pozor, startujeme již v lednu! Více informací o Golden Tour se dočtete na stránkách ligy www.goldentour.info

Reklama