Hlavní obsah

Real Madrid by se rád zbavil Balea, tomu se ale z velkoklubu nechce

O možném odchodu Garetha Balea z Realu Madrid se vedou řeči hodně dlouho. S velšskou superstar nejsou ve Španělsku v poslední době dvakrát spokojeni a vypadá to, že klub s hráčem dále nepočítá. Jenže Baleovi se z Realu údajně moc nechce.

Foto: Bernat Armangue, ČTK/AP

Fotbalista Gareth Bale v akci v dresu Realu Madrid.

Článek

Podle serveru Mirror je Bale tlačen k tomu, aby Real opustil. Jeho odchod si přeje i kouč Zinédine Zidane, který naopak velmi touží po tom, aby se ke klubu kromě mnohokrát omílaného Edena Hazarda připojil i Paul Pogba.

Bale navíc není příliš oblíbený u příznivců Bílého baletu, od kterých se v letošní sezoně dokonce dočkal i vypískání. K tomu všemu má za sebou řadu minimálně zvláštních momentů z poslední doby týkající se jeho osoby - není to tak dávno, co média informovala o tom, jak odmítl jít na týmovou večeři nebo opustil spoluhráče během zápasu.

Tottenham by prý odmítl

Řešení je tak nasnadě - odchod. Spekuluje se o zájmu Tottenhamu, ze kterého 29letý hráč do Realu přišel. Jenže se zdá, že Velšanovi se z Realu úplně nechce a pokud by nabídka od Spurs opravdu přišla, hodlá ji prý odmítnout.

Bale má v Realu fantastickou smlouvu na více než 600 000 liber týdně (před zdaněním). Ta je platná ještě tři další roky. Pokud by Velšan odešel, pak podle informací Mirror nejspíše jedině do jiného z nejlepších klubů.

Reklama