Hlavní obsah

Sergio Ramos se v sobotu žení, za milion eur mu zahrají AC/DC

Sevilla

Španělský fotbalový reprezentant Sergio Ramos se v sobotu žení a na svůj velký den prý neváhal sáhnout hluboko do kapsy. Hudební produkci po jeho sňatku s televizní moderátorkou Pilar Rubiovou má totiž podle španělských médií obstarat legendární australská kapela AC/DC, které třiatřicetiletý kapitán národního týmu nabídl honorář milion eur.

Foto: Sport.cz

Sergio Ramos v sobotu pojme za manželku televizní moderátorku Pilar Rubiovou.

Článek

Pozváno je přes 400 hostů, mezi nimi celý tým Realu Madrid včetně trenéra Zinédina Zidana i bývalých hráčů Ikera Casillase, Raúla či Ronalda. Chybět nemají ani reprezentační kolegové v čele s Gerardem Piquém s jeho slavnou partnerkou zpěvačkou Shakirou nebo David a Victoria Beckhamovi.

Obřad se má odehrát v sevillské katedrále, oslava se pak uskuteční na Ramosově sídle ve dvacet kilometrů vzdáleném Bollullosu.

Ramosův vztah s televizní moderátorkou se datuje od září 2012, tehdy jej zpovídala na galavečeru Zlatého míče FIFA. Už v květnu 2014 se jim narodil syn Sergio junior a v listopadu 2015 Marco. Trojici „princů" jako v pohádkách zkompletoval loni v březnu Alejandro. „Přišel čas najít termín pro svatbu," pravil tehdy otec Sergio.

Ramos se prý nechal inspirovat svým kamarádem a spoluhráčem gólmanem Ikerem Casillasem, který se oženil s televizní moderátorkou Sarou Carbonero. Ramos si Casillase dobírá, že má co dohánět. Zatímco on má už tři syny, Iker jenom dva - Martína a Lucase.

Reklama

Související témata: