Hlavní obsah

Snový debut osmnáctiletého Brazilce za Real. Rodrygo předvedl výstavní trefu

Houston/Praha

To byla trefa! Přípravný zápas v rámci turnaje International Champions Cup v americkém Houstonu přinesl Realu Madrid porážku 1:3 od Bayernu Mnichov. Jediný gól Bílého baletu si připsal teprve osmnáctiletý Rodrygo Goyes. Talentovaný Brazilec vyslal na bránu německého celku v závěru zápasu nechytatelnou střelu z přímého volného kopu. Krom porážky si svůj debut za Real snad ani nemohl představit lépe.

Parádní trefa osmnáctiletého mladíka v dresu Realu Madrid

 
Článek

Přes 60 000 diváků na NRG Stadium v americkém Houstonu sledovalo přípravný zápas mezi Realem a Bayernem, ve kterém se gólově dařilo hlavně mnichovskému celku. Bayern v první půli poslal do vedení Corentin Tolisso a po pauze navýšili skóre Robert Lewandowski se Sergem Gnabrym.

Mnichov hrál posledních devět minut bez vyloučeného Svena Ulreicha. V 84. minutě přišla velká chvíle debutanta v dresu Bílého baletu Rodryga. Brazilec vyslal na střídajícího gólmana Ron-Thorbena Hoffmanna nechytatelnou střelu přímo do horního růžku branky.

Rodrygo přestoupil do Realu z brazilského týmu Santos. Rodák ze São Paula podepsal se španělským klubem smlouvu do roku 2025, jestli si ale za Bílý balet zahraje už v nadcházejícím ročníku jisté není. „Nejsem si jistý, že budu nastupovat za první tým v letošní sezoně," odpověděl mladík na dotazy novinářů. „Vše bude záležet na Zidanovi a jeho rozhodnutí," dodal brazilský útočník.

Reklama

Související témata: