Hlavní obsah

Real Madrid porazil na domácím hřišti Huelvu 1:0

MADRID

Fotbalisté Realu Madrid porazili ve 12. kole španělské ligy Huelvu zásluhou branky Wesleyho Sneijdera 1:0 a v neúplné tabulce se dostali na druhé místo před Villarreal. Ten na svém stadionu překvapivě vysoko podlehl Valladolidu 0:3.

Článek

Hubená výhra nad předposlední Huelvou byla důležitá jak pro postavení trenéra Realu Bernda Schustera, tak pro sebevědomí španělského týmu, který je v poslední době v herní i výsledkové krizi. Zápas rozhodla Sneiderova dalekonosná a tečovaná střela nedlouho před přestávkou.

Překvapivě jednoznačně skončil zápas ve Villarrealu a hosté z Valladolidu, kteří před tímto zápasem nezískali na hřištích soupeřů ani bod, ho rozhodli třemi brankami už během první pětačtyřicetiminutovky. Pro ambiciózní domácí tým to znamenalo konec dosavadní ligové neporazitelnosti.

Večerní dohrávka mezi sousedy v tabulce Sevillou a Valencií skončila bez branek. Žádný z týmů tak nevyužil možnost posunout se na třetí místo před Villarreal. Oba pronásledovatelé na něj ale ztrácejí už jen bod.

Španělská liga - 12. kolo:
Real Madrid - Huelva 1:0 (38. Sneijder), Villarreal - Valladolid 0:3 (22. a 42. Jonathan, 45. Prieto), FC Sevilla - Valencia 0:0.

Reklama

Související témata: