Hlavní obsah

Do City nejdu! Ani za 4 miliardy, odmítl hvězdný Ronaldo bohaté šejky

LONDÝN

Velmi rázně ukončil portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo spekulace o přestupu zpět do Premier League, konkrétně do Manchesteru City. Ofenzivní fotbalista Realu Madrid se totiž nechal slyšet, že by v madridském celku rád ukončil kariéru a do City ho prý nezláká ani bombastická přestupová částka a výplata.

Foto: Alberto Saiz, ČTK/AP

Útočník Realu Madrid Cristiano Ronaldo odmítl přestup do manchesteru City.

Článek

Bývalý hráč Manchesteru United odkroutil v Realu, kam přestoupil za rekordních 80 miliónů liber, teprve druhou sezónu. S jeho výkony mohou být zatím na Santiago Bernabeu navýsost spokojeni. Naopak sám Portugalec však zřejmě očekával, že bude v novém působišti sbírat jeden klubový pohár za druhým, ale místo toho se s Realem dívá na záda úspěšnější Barcelony.

V létě ho podle zpráv z britských médií chtěl získat do svých řad Šejk Mansour, majitel Manchesteru City, který údajně nabízel za hvězdného fotbalistu astronomických 150 miliónů liber, přes čtyři miliardy korun. Měl mu také nabídnout roční gáži ve výši 21 miliónů liber.

“Do City nejdu. Dávám vám své slovo, že ne. Peníze nejsou nejdůležitější. Kdyby šlo o peníze, mohl bych mít jednou tolik, co mám teď. Hlavní je chování lidí a tady se o mě starají báječně, v Madridu jsem šťastný,” řekl Ronaldo anglickým novinářům.

V Madridu už nyní vydělává 13,5 miliónu liber ročně. "Klidně  bych podepsal v Realu smlouvu na deset let, do konce mé kariéry,” dodala šestadvacetiletá hvězda.

Reklama

Související témata: