Hlavní obsah

Kolaps na tréninku vyděsil hvězdy slavného klubu

Madrid/Praha

Okamžiky hrůzy, chvíli nejspíše i strach o život. Hvězdný útočník Moussa Dembélé pořádně vyděsil spoluhráče i celý svět, když omdlel na tréninku lídra španělské ligy - Atlétika Madrid. Do akce musel lékař, kterému se hráče se povedlo probrat k životu, čekají jej ale další vyšetření v nemocnici. Dembélé je v klubu na hostování z francouzského Lyonu, ve Španělsku se na něj ale zatím lepí jen problémy.

Foto: Sergio Perez, Reuters

Útočník Moussa Dembélé v akci v dresu Atlétika Madrid během utkání španělské ligy proti Getafe.

Článek

Kdepak pohodový trénink, přišlo pořádné drama. Fotbalisté Atlétika Madrid nebyli v žádném ostrém zápřahu, jenže při protahování se najednou zřítil k zemi hvězdný útočník Dembélé. Spoluhráči okamžitě začali volat o pomoc, další spěchali do sanitky pro nosítka, za hráčem přiběhl i lékař, aby poskytl první pomoc.

Čtyřiadvacetiletý fotbalista už na hřišti nabyl vědomí, jeho zdravotní stav ale bude dál pečlivě sledován, když se bude muset podrobit dalším lékařským vyšetřením. Současný lídr LaLigy, který vede tabulku o čtyři body před Barcelonou a o šest před Realem Madrid, získal francouzského útočníka v lednu na hostování do konce sezony z Lyonu.

V novém působišti ale útočník ještě nedal ani gól. Spíše se na něj lepí smůla. Nejprve byl zraněný a pak prodělal covid. Teď přišly další zdravotní trable, z nejhoršího je ale podle všeho momentálně Dembélé venku.

Reklama

Související témata: