Hlavní obsah

Konec spekulacím? O osudu Messiho je zřejmě rozhodnuto!

Barcelona/Praha

Jaká bude budoucnost jedné z největších hvězd fotbalové historie. Prezident katalánského gigantu potvrdil, že Lionel Messi chce i dál zůstat v Barceloně a naznačil, že dohoda je blízko. Podle španělského deníku Marca je jasno. Třiatřicetiletý Argentinec se podle jeho informací už dohodl na prodloužení smlouvy o další dva roky.

Foto: Pablo Morano, Reuters

Lionel Messi

Článek

Není to tak dlouho, co sám Messi prohlašoval, že chce z Barcelony odejít. Současná smlouva mu končí na konci června a zájem o něj jevila řada prestižních klubů, v čele s Paris Saint Germain nebo Manchesterem City.

Teď však zřejmě přišel zásadní obrat a zdá se, že Messi nebude mít zaječí úmysly. Vliv na jeho rozhodnutí má nejspíš i podpis parťáka z argentinské reprezentace Sergia Agüera. Ten potvrdil, že je s Messim často v kontaktu a že se moc těší, až si spolu zahrají častěji než v národním týmu.

Podle španělského novináře Miguela Rica se Messi s vedením Barcy domluvil na finančních podmínkách nového kontraktu. Právě peníze měly hrát největší roli v jeho případném odchodu. Španělský klub se totiž topí v dluzích a panovaly obavy o to, zda bude schopný hvězdného fotbalistu zaplatit.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články