Hlavní obsah

Zamilovaný Courtois. S izraelskou kráskou ho seznámil její pes

Gólman Realu Madrid a belgické reprezentace Thibaut Courtois prožívá podle svých slov nádherný milostný vztah. Žije s půvabnou izraelskou top modelkou Mishel Gerzigovou. Na začátku vztahu, který plní stránky nejen bulváru, byla fotografie Mishel s jejím psem Milem, kterou zveřejnila na Instagramu...

Zamilovaný gólman Courtois se svou přítelkyní

Článek

„Viděl ji a napsal mi, že je roztomilý. Poděkovala jsem mu. Věděla jsem okamžitě, o koho jde. Fotbal totiž miluji. Tím začala naše konverzace, zpočátku jen přes sociální sítě," řekla v rozhovoru pro izraelský časopis Ynet. Vztah tajili skoro rok. Loni v dubnu, kdy modrooká blondýnka měla jako modelka práci v Madridu, se viděli poprvé naživo.

„Povídali jsme si. On se ptal na moji zemi a armádu, jak tam všechno funguje. Bylo to ryze společenské setkání. Nikdy jsem se nechtěla v médiích a bulváru prosadit prostřednictvím skandálů, reality show nebo tím, že se seznámím s někým slavným. Nikdy mě nenapadlo, že budu mít vztah s fotbalistou," vyprávěla.

Letos na začátku roku byli spatřeni na večeři v jedné luxusní madridské restauraci. Jejich fotografie tehdy prolétla bulváry snad v celé Evropě. Pořád ale byli jen přáteli, kteří se vzhledem k vytížení vidí velmi málo. V milostný román se vším všudy se jejich vztah změnil až letos v létě.

„Je to nejbáječnější žena, jakou jsem kdy potkal. Už chci být jen s ní," napsal Courtois na sociální sítě. „Bylo to nádherné, něco tak krásného jsem nikdy před tím neprožila," přiznala Gerzigová. Za svým přítelem se nedávno přestěhovala do Madridu.

Před tímto vztahem žil Courtois s Martou Dominguezovou, kterou poznal v době svého hostování v Atlétiku Madrid a má s ní dvě děti, dceru Adrianu a syna Nicolase. Vztah prý ale skončil ještě dřív, než Courtois a Gerzigová přiznali, že jsou už víc než přáteli. S Dominguezovou se navzájem obviňovali z nevěry...

„Poznala jsem obě Thibautovy děti, jsou skvělé, myslím, že jsme k sobě našli cestu," prozradila časopisu Gerzigová. S dětmi se slavným gólmanem prý v budoucnosti počítají, ale ty z prvního vztahu rozhodně stranou nepůjdou, tvrdila modelka.

Reklama

Související témata: