Hlavní obsah

Pepe vzkázal krajanovi Mourinhovi: Že stojíme frontu na zrcadlo? To je normální, jsme Real Madrid

Madrid

Obránce Realu Madrid Pepe zareagoval ve španělských médiích na slova bývalého kouče španělského velkoklubu Joseho Mourinha, jenž se v rozhovoru pro magazín Esquire posmíval manýrům hvězd Realu, které podle trenéra až příliš úzkostlivě dbají na svůj vzhled.

Foto: Paul Hanna, Reuters

Obránce Realu Pepe (vlevo) se snaží zastavit Diaga Costu z Atlétika.

Článek

„Mnohokrát stáli hráči Realu Madrid frontu na zrcadlo před zápasem, zatímco rozhodčí už na ně čekali v tunelu," prozradil mimo jiné Mourinho v rozhovoru.

Jeho portugalský krajan a nedávný svěřenec Pepe ale na počínání svých spoluhráčů nevidí nic nenormálního. „Mourinho bude asi jediným člověkem na světě, který se ráno probudí a nepodívá se do zrcadla," řekl zkušený zadák rádiu Onda Cero.

Tohle dělají všichni

„Tohle přece dělají všichni každý den a neměli by za to být kritizováni. Je přeci normální se zkontrolovat a nasadit co nejlepší image kvůli klubu, za který hrajete," vysvětloval Pepe.

„My jsme Real Madrid, Když vyjdeme z kabiny ven, sledují nás kamery a všechna média. Takže myslím, že naše snaha vypadat co nejlépe je zcela normální," dodal portugalský fotbalista.

Aby nezůstal nic dlužen typické Mourinhovy jízlivosti, vyzdvihl Pepe zásluhy současného kouče Realu Carla Ancelottiho, jenž podle hráčova mínění stabilizoval tým Realu, který zůstal po Mourinhově odchodu rozpolcený.

Reklama