Hlavní obsah

Vrátím se silnější, poslal Ronaldo vzkaz fanouškům na videu

Nejprve dovolená na luxusní jachtě u ostrova Ibiza, kde odpočíval s celou rodinou a léčil si rány z francouzského šampionátu, teď vzkaz všem fanouškům. „Vrátím se silnější,“ slibuje jim Cristiano Ronaldo v krátkém videu, které zveřejnil na své facebookové stránce.

Foto: Paulo Duarte, ČTK/AP

Cristiano Ronaldo (vpravo) s trofejí pro mistry Evropy při výstupu z letadla. Vlevo je trenér Portugalců Fernando Santos.

Článek

Zatímco během dovolené zachytili všudypřítomní paparazzi Ronalda nejen jak se opaluje, koupe v moři a jak mu jeho matka maže záda, ale i jak si upevňuje ortézu na zraněné koleno, nové zprávy o momentálním zdravotním stavu portugalské hvězdy se na světlo světa nedostaly.

󾓥󾓩

Od finálového duelu evropského šampionátu na Stade de France, z něhož musel Ronaldo po pětadvaceti minutách po srážce s domácím Francouzem Payetem odstoupit, je jeho levé koleno obestřeno tajemstvím.

Nikdo netuší, jak na tom legionář ve službách madridského Realu je, kdy začne naplno trénovat, natož kdy nastoupí k prvnímu zápasu. Pokud by měl přední zkřížený vaz natržený, vrátil by se na hřiště v polovině října, pokud by ho měl jen natažený, mohl být zpátky koncem srpna.Nepotvrzené informace mluvily zatím o třech zápasech, jež Ronaldo vynechá.

Až teď přišel vzkaz od samotného hráče...

„Ahoj všichni. Chci poděkovat všem svým fanouškům a ujistit je, že vše je v pořádku. Vrátím se silnější. Moc děkuji za všechno. Viva Portugalsko," ozval se Ronaldo se svým vzkazem.

Reklama