Hlavní obsah

Polonahá kráska prosí hvězdu: Zůstaň v Barceloně

Milióny mu nabízejí ze všech stran, přesto argentinská hvězda váhá s prodloužením kontraktu v Barceloně. Jednoho z nejlepších fotbalistů světa má nyní přesvědčit k podpisu nové smlouvy akce brazilské krásky Suzy Cortez. Bývalá Miss rozjela na sociální síti „svůdnou" kampaň, kde polonahá prosí Lionela Messiho, aby odolal vábení pracháčů z Premier League.

Foto: Albert Gea, Reuters

Barcelonská hvězda Lionel Messi zatím zvažuje, zda v klubu prodlouží smlouvu.

Článek

Šéfové klubu z Nou Campu můžou hvězdám nabízet lukrativní smlouvu, ale přednosti, jako má brazilská kráska, prostě nemají. I kdyby se rozkrájeli. A Suzy Cortezová vytasila svoje zbraně v plné parádě, protože božský Leo váhá, zda si pobyt v katalánském gigantu protáhne. Brazilka se bojí, že klub i Messi neodolají sumě sto miliónů liber, které za něj Manchester City je připravený nabídnout.

Krásná dívka je obrovskou fanynkou fotbalové Barcelony i Messiho. Na instagramu nabádá pětinásobného držitele Zlatého míče k podpisu nové smlouvy. „Prodluž Messi" žádá Argentince. A předvádí se nejen barcelonské hvězdě ze všech stran oděná jen v tangách a klubové šále, která zakrývá poprsí krásky. Nikdo ale netuší, zda právě na tohle bude Messi slyšet.

Reklama

Související témata: