Hlavní obsah

Fandit ve druhé lize se vyplatí. Zadarmo teď uvidí Real Madrid i Barcelonu!

Valencie/Praha
Aktualizováno

Poctivě fandit se vyplatí a třeba ve druhé lize. Příznivci Levante, kteří nehodili po sestupu klub přes palubu, se teď dočkají odměny. Na zápasy s Barcelonou či Realem půjdou v další sezóně zadarmo. Klub tak chce odměnit fanoušky, kteří viděli alespoň osmnáct druholigových zápasů týmu, za věrnost.

Foto: Albert Gea, Reuters

Barcelonský Lionel Messi se raduje z gólu proti Pamploně.

Článek

Levante se netajilo plánem postoupit mezi španělskou elitu, a i když soutěž ještě zdaleka neskončila, může si klub sídlící ve Valencii oddechnout. Má totiž s předstihem splněno. A prezident klubu Quico Catalan potvrdil, že odměna pro fanoušky platí.

„Slib, který jsme dali na začátku sezóny, kdy jsme zároveň vyhlásili naše cíle, platí. Fanoušci jsou součástí našeho úspěchu, pomohli nám a my je takhle můžeme odměnit. A jen podpořit jejich věrnost našemu klubu," uvedl v prohlášení šéf klubu.

Catalan přitom věří, že zadarmo půjde v příští sezóně na šlágry zhruba osmdesát procent fanoušků. Ti chodili Levante fandit pravidelně a splnění podmínky, ohledně účasti na nejméně osmnácti domácích zápasech, pro ně nebude problém.

Reklama

Související témata: