Hlavní obsah

Girona - Sevilla 0:1Sevilla přestála penaltu v nastavení a je druhá

Sevilla
Aktualizováno

Fotbalisté Sevilly porazili ve čtvrtém kole španělské ligy Gironu 1:0 a jsou druzí. Alavés opět prohrál, tentokrát nestačil na Villareal. Fotbalisté Realu porazili San Sebastian 3:1 a po dvou ligových remízách opět vyhráli. Baskický celek naopak poprvé v sezóně ztratil.

Článek

Trenér Realu Zinédine Zidane vyřešil absenci dvou ofenzivních hvězd Ronalda s Benzemou nasazením mladého Mayorala a tento tah se mu vyplatil. Dvacetiletý útočník využil práce kapitána Ramose v pokutovém území a v 19. minutě otevřel skóre. Real Madrid skóroval v 73. soutěžním zápase v řadě, čímž vyrovnal rekord brazilského Santosu z let 1961 až 1963, kdy v jeho barvách řádil legendární Pelé.

O vítězství Sevilly rozhodl v 70. minutě prvním gólem v novém působišti Luis Muriel. Letní posila ze Sampdorie Janov si naběhla na kolmici za obranu a střelou na přední tyč zaznamenala jedinou trefu utkání. Domácí kapitán Granell totiž neproměnil v nastaveném čase druhého poločasu pokutový kop.

Andaluský celek se minimálně do večera vyhoupl na druhé místo průběžného pořadí La Ligy.

Alavés prohrál i čtvrté utkání v nové sezoně, navíc stále nevstřelil ani jednu branku. O vítězství Villarealu 3:0 rozhodl dvěma góly Cédric Bakambu, jedním přesným zásahem ho doplnil kolega z útoku Bacca. "Žlutá ponorka" si připsala historicky nejvyšší vítězství proti svému dnešnímu soupeři.

Španělská fotbalová liga - 4. kolo:
Alavés - Villarreal 0:3 (32. a 62. Bakambu, 52. Bacca)
Girona - FC Sevilla 0:1 (69. Muriel),
Las Palmas - Bilbao 1:0 (87. Rémy)
San Sebastian - Real Madrid 1:3 (28. Rodrigues - 19. Mayoral, 36. vlastní Rodrigues, 61. Bale).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články