Hlavní obsah

Ronaldo Realu nechybí. I náhradník se v Lize mistrů trefil přesně jako nejlepší hráč světa

Zatímco hvězdný Cristiano Ronaldo ve Valencii svůj neslavný debut za Juventus v Lize mistrů kvůli brzkému vyloučení obrečel, jeho bývalí spoluhráči z Realu Madrid si užívali vítěznou jízdu proti AS Řím (3:0) a na hřišti jim slavný CR7 moc nechyběl.

Sestřih utkání Ligy mistrů Real Madrid - AS ŘímVideo: Více na, O2 TV Sport

 
Článek

Odchod slavného Portugalce evidentně dodal křídla ostatním hvězdám Bílého baletu. Ve středové řadě dominovali Modrič s Kroosem, z jejichž snahy gólově těžili Isco s Balem.

V nastavení si navíc mohli fanoušci Realu vychutnat trefu, která jako by vypadla právě z dílny Cristiana Ronalda. O parádní gól střelou napříč brankou do horního růžku se ale postaral náhradník Mariano Díaz, který právě po bývalé opoře Realu převzal číslo 7.

„Za tenhle gól jsem velmi šťastný. Moc rád bych poděkoval svým spoluhráčům," zářil nadšením pětadvacetiletý navrátilec z Lyonu, který se dostal na hřiště v 72. minutě.

„Marcelo mi parádně přihrál a já jsem se tady mohl uvést tímto senzačním způsobem," pokračoval Díaz.

V pozápasové euforii se také přiznal, že by se rád dočkal pozvánky do španělského národního týmu, přestože už má na svém kontě jeden mezinárodní start za Dominikánskou republiku, vlast své matky.

„Doufám, že mi jednoho dne Luis Enrique (kouč španělské reprezentace) zavolá a já si zahraji za národní tým," netajil.

Reklama

Související témata: