Hlavní obsah

Ronaldova paráda Juventusu nestačila. Manchester pro vítězství neudělal vůbec nic, zlobil se Portugalec

Turín/Praha

Je to tady! Cristiano Ronaldo už pálí za Juventus i v Lize mistrů. A jak jinak, zase to byla parádní trefa. CR7 si připsal svůj první gól v Champions League v barvách italského klubu. Ronaldo si naběhl za obranu Manchesteru United a dlouhý pas Bonucciho z první napálil nechytatelně do sítě (ve videu čas 1:12). Byl to však jediný zásah turínského celku. Rudí ďáblové nakonec vyhráli v Turíně 2:1.

Sestřih z utkání Juventus - Manchester UnitedVideo: Více na O2 TV Sport

 
Článek

„Byl to fantastický gól, udělal jsem dobrý pohyb a míč silně trefil. Jsem za něj rád, ale samozřejmě jsem zklamaný, protože jsme měli vyhrát a dát soupeři tři čtyři góly. Manchester měl za celý zápas jen dvě šance. Liga mistrů je speciální soutěž, ve které nemůžete ani na chvíli vydechnout, protože se může cokoliv přihodit. A to se přesně stalo nám," konstatoval Ronaldo.

„Manchester pro vítězství neudělal nic. Nemůžeme se bavit ani o tom, že měli štěstí, my jsme jim góly darovali," mračil se třiatřicetiletý Portugalec, který však stále věří, že Juventus, jehož náskok na čele skupiny H se ztenčil na dva body, může postoupit z prvního místa.

Foto: Antonio Calanni, ČTK/AP

Hvězdný Cristiano Ronaldo dal gól a jeho Juventus vedl v Champions League nad Manchesterem United.

Antonio Calanni

„My se musíme poučit z našich chyb, zvednout hlavy, protože pokud budeme hrát jako proti United, máme stále šanci vyhrát skupinu."

V podobném duchu jako Ronaldo mluvil i kouč Staré dámy Massimilliano Allegri. „Ronaldův gól byl mimořádný, ale my měli spoustu šancí. V prvním poločase jsme měli tři nebo čtyři velké šance. Na druhou stranu dobrou zprávou je, že jsme ztratili nejméně důležité utkání," snažil se nepanikařit trenér Juventusu.

Reklama