Hlavní obsah

Juventus v problémech! Netuší, zda do Ligy mistrů nastoupí jeho opora

Turín/Praha

Nepříjemnou situaci nyní musí řešit italský Juventus. Je totiž možné, že ve středeční čtvrtfinálové bitvě Ligy mistrů proti Ajaxu se italský celek bude muset obejít bez své opory zadních řad, Giorgia Chielliniho. Stopera Juventusu podle serveru Goal trápí bolavé lýtko.

Foto: Alberto Lingria, Reuters

Giorgio Chiellini (uprostřed) z Juventusu se se spoluhráči raduje z gólu v odvetě s Atlétikem Madrid, který však rozhodčí neuznal. Nyní není jasné, zda obránce bude schopen nastoupit do prvního čtvrtfinále proti Ajaxu.

Článek

Zranění si Chiellini přivodil ani ne dva dny před důležitým zápasem - při posledním tréninku před odletem do Amsterdamu. Je tak možné, že v prvním čtvrtfinálovém utkání nebude schopen nastoupit.

Pokud Chiellini do utkání skutečně nebude moci zasáhnout, patrně jej zastoupí Daniele Rugani, i kvůli tomu, že další hráči, kteří by přicházeli v úvahu, Martin Caceres a Andrea Barzagli, se v současné době také potýkají se zraněním.

Foto: Antonio Calanni, ČTK/AP

Cristiano Ronaldo (vlevo) by podle serveru Goal už mohl do utkání s Ajaxem zasáhnout.

Na druhou stranu už by do utkání teoreticky mohl zasáhnout Cristiano Ronaldo, který vynechal tři zápasy poté, co utrpěl zranění v kvalifikačním zápasu na EURO 2020 mezi Portugalskem a Srbskem. Z Juventusu znějí hlasy plné přesvědčení, že bude připraven nastoupit.

Reklama