Hlavní obsah

Poplach! Polonahá kráska řádila při finále Ligy mistrů na trávníku

To byla podívaná. O krásné góly byla ve finále Ligy mistrů nouze, tak se po hřišti během první půle proběhla polonahá kráska v plavkách a strhla na pár desítek sekund pozornost jen a jen na sebe. Strážci pořádku dělali, co mohli, fotbalisté si v přerušené hře nenechali ujít pohled na odhalenou mladou ženu. Podle informací anglických médií vtrhla na trávník žena kvůli reklamě.

Po loňském neúspěchu s Realem Madrid tentokrát Liverpool ve finále Ligy mistrů uspěl, když porazil Tottenham 2:0.Video: O2 TV Sport

 
Článek
Fotogalerie

Občas se to během velkých zápasů stane, že vtrhne na scénu nějaký ten naháč. Během první půle finále Ligy mistrů v Madridu, kde proti sobě bojovaly anglické celky Liverpool s Tottenhamem, na trávník vyrazila polonahá dívka v plavkách, které zakrývaly opravdu jen to nejnutnější. Hra se pochopitelně zastavila, televizní kamery měly ale dál co sledovat. A to byl podle anglických médií přesně ten záměr.

Sexy fanynka totiž na skromném oblečku stihla propagovat stránky, které slibují „divoké žertíky" a neplatí tam žádná pravidla. Podle všeho byl do akce zapleten rodák z ruského Murmansku Vitaly Zdorovetskiy, který údajně žije v Americe a je známým youtuberem. Videa na jeho populárním kanálu VitalyzdTv mají již 1,65 miliardy zobrazení. Podle anglických médií je blonďatá sexbomba partnerem youtubera.

Foto: Bernat Armangue, ČTK/AP

Polonahou krásku, která narušila finále fotbalové Ligy mistrů, vyprovázejí z trávníku strážci pořádku. Fotbalisté Liverpoolu vše pobaveně sledují.

Před pěti lety přitom během finále mistrovství světa mezi Německem a Argentinou vběhl na trávník na slavném stadionu Maracaná sám Zdorovetskiy. Tehdy chtěl políbit Němce Benedikta Howedese...

Na hřiště se dostal i během finále Major League Baseball v roce 2017. Teď už jej ale na trávníku zastoupila mladá blondýnka.

Reklama

Související témata: