Hlavní obsah

S Bořilem nebude k vydržení, touží být na zdi místo Vlčka, vtipkuje šéf Slavie

Praha

Prohra, ale s mimořádným zážitkem k tomu. Velkolepý večer s hořkým koncem nevzal slávistům chuť vtipkovat. Ale co jim jiného zbývá, když se z vyrovnání proti Barceloně v pokračování fotbalové Ligy mistrů mohli radovat jen chvíli. I tak byl gól nejen pro Jana Bořila jedinečným momentem zápasu, v němž podlehli 1:2.

S Barcelonou jsme hráli vyrovnaný zápas, v některých momentech jsme jí i předčili, vědí hráči Slavie Video: Sport.cz

 
Článek

„S Bóřou nebude k vydrženi. Zase bude chtít na zeď stadionu místo Vlčka," zavtipkoval na adresu střelce gólu proti Barceloně šéf klubu Jaroslav Tvrdík.

Připomněl tak galerii slávy vyobrazenou na vršovickém stadionu.

Červenobílé emoce propukaly v průběhu zápasu naplno. Vydařené choreo sice nenastartovalo slávisty k totálnímu soustředění, záhy prohrávali po zásahu Lionela Messiho, ale po pauze přišlo vyrovnání. To když v 50. minutě si do vápna naběhl na Masopustovu přihrávku právě Bořil a nezadržitelně skóroval.

Foto: Milan Malíček, Právo

Fotbalový stadion Slavie ve vršovickém Edenu nese název Sinobo stadium.

Kladenský nárt, bodlo, takovéto fotbalové pojmy se skloňovaly po zápase v souvislosti s trefou. Šťastný střelec navázal tak na svůj srpnový zásah z odvetného utkání závěrečného předkola Ligy mistrů proti rumunské Kluži, kterým zařídil výhru 1:0 a postup.

Tentokrát z toho vítězná radost nebyla. „Sráží nás, že nedáváme vyložené šance, proto se na to takhle hrozně nadřeme," posteskl si Bořil.

Sestřih utkání Ligy mistrů Slavia - BarcelonaVideo: O2 TV Sport

Reklama