Hlavní obsah

Atalanta má historický postup. Trenér Gasperini předvedl vítězný tanec

Měl důvod k radosti. Vyhecovat k vítěznému tanci se nechal fotbalový trenér Atalanty Bergamo Gian Piero Gasperini. Jeho svěřenci totiž ovládli úterní odvetné utkání osmifinále Ligy mistrů na půdě Valencie 4:3 a po předchozím vítězství 4:1 si připsali historický postup mezi osm nejlepších celků milionářské soutěže. Na to, jak se dvaašedesátiletý kouč na ulici před zraky oddaných italských příznivců odvázal, se můžete podívat ve videu níže.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Trenér Atalanty Bergamo oslavil postup do čtvrtfinále Ligy mistrů vítězným tancem.Video: sntv

 
Článek

Fotbalisté Atalanty si do osmifinálové odvety před osiřelé tribuny stadionu Mestalla přivezli hodně nadějný výsledek v podobě vítězství 4:1 z úvodního utkání a svou šanci na historický postup si utéct nenechali. Čtyřmi góly rozhodl o vítězství 4:3 Slovinec Josip Iličič.

Když hráči Bergama opouštěli jeden z valencijských hotelů, čekala na ně hrstka italských fanoušků. Ti se rozhodli i přes uzavření stadionu slavit triumfální postup Atalanty v ulicích španělského města.

Příznivci začali u klubového autobusu vyvolávat jméno kouče Giana Piera Gasperiniho. Sympatický trenér se s nimi šel na dálku pozdravit a předvedl přitom vítězný tanec.

Reklama

Související témata: