Hlavní obsah

UEFA má plán. Závěrečných 17 zápasů Ligy mistrů se má vměstnat do 23 srpnových dní

Nyon/Praha

Kdo letos zvedne nad hlavu pohár pro vítěze Ligy mistrů? Odpověď na tuto otázku by se fotbaloví fanoušci mohli dozvědět 29. srpna. Podle italského deníku Corriere dello Sport UEFA vypracovala plán, kdy by se zbylých 17 zápasů milionářské ligy mělo dohrát. Soutěž se má znovu rozběhnout 7. srpna.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Lionel Messi z Barcelony během utkání základní skupiny Ligy mistrů se Slavií. Ilustrační foto

Článek

Pandemie koronaviru zastavila Ligu mistrů v průběhu března. Zatímco fotbalisté Atlétika Madrid, PSG, Lipska a Atalanty už se tehdy mohli radovat z postupu do čtvrtfinále, zbylé dvojice svůj odvetný zápas už dohrát nestihly. Než se fanoušci dozví, kdo letošní ročník ovládne, zbývá tak odehrát ještě 17 duelů.

Podle italského deníku Corriere dello Sport už má UEFA plán, kdy zbývající klání dohrát. Zápasy mají probíhat po týdnu vždy v pátek a v sobotu. 7. srpna by se tak fanoušci měli dočkat odvetného utkání Manchesteru City s Realem Madrid a Juventusu proti Lyonu. Následujícího dne pak dalších dvou odvet.

Následující týden by mělo být na programu čtvrtfinále a tak dále až do finále, které se má uskutečnit v Istanbulu 29. srpna.

Reklama

Související témata: