Hlavní obsah

Skvělé! raduje se Real Madrid. Nakopne ho v Lize mistrů miliardová hvězda?

Mönchengladbach/Praha

Slavný Real Madrid potřebuje po šokující domácí porážce s Šachtarem Doněck z úvodního kola v Lize mistrů naplno zabrat a na půdě německého Mönchengladbachu by mu v úterý večer mohl pomoct senzační návrat hvězdného Edena Hazarda. Belgický reprezentant s týmem do Německa odcestoval a měl by být po vleklém svalovém zranění na pravé noze k dispozici.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Trénink Realu Madrid před zápasem v Mönchengladbachu.Video: sntv

 
Článek

Devětadvacetiletý záložník přitom naposledy odehrál oficiální fotbalový zápas před 81 dny. Od 7. srpna, kdy Manchester City vyřadil Real z Ligy mistrů, se na hřišti neobjevil.

Pro Hazarda i fanoušky Realu byla hráčova první sezona na Santiago Bernabeu velkým trápením a zklamáním. Rodák z La Louvière si po přestupu z Chelsea v loňském létě, jehož celková cena se může vyšplhat až na gigantických 150 milionů liber (cca 4,5 miliardy korun), stihl poranit zadní stehenní sval, kotník, chodidlo a holeň.

V důsledku zdravotních potíží nakonec za Real zatím odehrál jen 22 zápasů. S novým týmem sice slavil mistrovský titul, ke spokojenosti má ale v novém působišti nejspíš hodně daleko.

Začne v Mönchengladbachu novou kapitolu své anabáze v Realu? „Hazard s námi přijel, protože už je zdravotně fit, což je pro nás skvělá zpráva. Jsme za to všichni moc rádi," říkal v pondělí novinářům kouč Zinédine Zidane.

„Až v den zápasu se rozhodneme, jak jej využijeme," dodal trenér neurčitě.

Real určitě povzbudila výhra v sobotní ligové bitvě s Barcelonou (3:1), i tak má ale co napravovat. O blamáži s Šachtarem již byla řeč. Před necelými dvěma týdny také královský klub doma zažil výbuch s Cádizem.

Stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal nabídnou všechny úterní duely z Ligy mistrů v přímých přenosech. Divák si díky multidimenzi může vybrat, jaký přenos chce sledovat. Moderátor Libor Bouček přivítá ve studiu jako hosty Karola Kisela, někdejšího záložníka Sparty nebo Slavie, a Jana Nezmara, bývalého sportovního ředitele červenobílých. Po skončení zápasů následují tradičně sestřihy ze všech zápasů a ohlasy ve studiu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články