Hlavní obsah

Bitva o ušatý pohár se blíží! Finále Ligy mistrů doprovodí Baroš, Šmicer nebo Čech

Praha

Ve třetím čistě anglickém finále fotbalové Ligy mistrů se o ušatý pohár v sobotu utkají Manchester City a Chelsea. Letošní ročník vyvrcholí také na stanicích O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Speciální program startuje již ve 20:00, mezi hosty se objeví hned tři vítězové Ligy mistrů. Přímo ve studiu se diváci mohou těšit na legendární liverpoolskou dvojici Vladimír Šmicer a Milan Baroš. Přihlásí se také jeden z nejlepších brankářů historie Petr Čech. V úterý 1. června od 20:00 hodin přijde na řadu očekávaná debata s kandidáty na předsedu FAČR.

Petr Čech před finále Ligy mistrů Manchester City - ChelseaVideo: O2 TV Sport

 
Článek

Velký fotbalový svátek odstartuje v sobotu již od 20:00 na O2 TV Sport, kdy moderátor Petr Svěcený se svými hosty rozebere anglickou bitvu ze všech možných úhlů.

„Diváci se dočkají velmi pestrého předzápasového programu. Do studia přijdou vítězové Ligy mistrů z roku 2005. Milan Baroš i Vladimír Šmicer vybojovali tuto cenou trofej v dresu Liverpoolu. Dále budeme mít příspěvky s Petrem Čechem, který nejprestižnější klubovou soutěž vyhrál s Chelsea v roce 2012. Své postřehy navíc přinese i Tomáš Souček s Vladimírem Coufalem," avizuje náplň speciálního studia zkušený moderátor Petr Svěcený.

Petr Čech o formě týmu před finále Ligy mistrů Manchester City - ChelseaVideo: O2 TV Sport

Samotný přímý přenos svým hlasem doprovodí dvojice komentátorů ve složení Tomáš Radotínský a Milan Štěrba.

Petr Čech o roli funkcionáře před finále Ligy mistrů Manchester City - ChelseaVideo: O2 TV Sport

Sobotní finále se zařadí mezi největší sportovní události roku. Živý přenos z portugalského Porta půjde do více než 200 zemí, očekává se sledovanost přes 180 milionů diváků. Tradiční slavnostní ceremoniál začne ve 20:50 a pouze stanice O2 TV Fotbal nabídne celou show živě. Hlavní hvězdou bude osmadvacetiletá zpěvačka Selena Gomez, která vystoupí společně se zpěvákem Khalidem a DJem Marshmellem.

Vedle finále Ligy mistrů se v sobotu odehraje také závěrečné kolo Fortuna ligy, po zápase Slavia - České Budějovice dojde k slavnostnímu předání mistrovského titulu.

Petr Čech o oslavě narozenin před finále Ligy mistrů Manchester City - ChelseaVideo: O2 TV Sport

V úterý 1. června od 20:00 odvysílá O2 TV Sport hodinovou debatu s kandidáty na předsedu FAČR. Moderátor Libor Bouček bude v přímém přenosu zpovídat Petra Fouska a Karla Poborského, prostor k dotazům dostanou i diváci. Otázky je možné zasílat na e-mail superdebata@o2sport.cz.

"Diváky čeká unikátní sportovní víkend. Poslední kolo Fortuna ligy, finále Ligy mistrů UEFA, v pátek a v neděli odvysíláme také Final Four basketbalové Euroligy," připomíná Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Reklama

Související témata: