Hlavní obsah

Vstupenky na zápas CSKA s Plzní platí i pro Petrohrad. Nespokojení fanoušci je mohou vrátit

Plzeň

Vedení fotbalistů Viktorie Plzně se snaží pomoci fanouškům s řešením komplikované situace po změně dějiště středečního utkání Ligy mistrů s CSKA Moskva. Zápas byl ve čtvrtek přesunut do 700 kilometrů vzdáleného Petrohradu, proto se narychlo hledají možnosti, jak přepravit fanoušky mezi oběma městy. Pokud příznivci chtějí vrátit již zakoupené vstupenky, mohou tak učinit v neděli a v pondělí.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fanoušci Viktorie Plzeň během utkání základní skupiny Ligy mistrů s Manchesterem City.

Článek

"Všem příznivcům, kteří byli rozhodnuti cestovat za týmem do Moskvy a nemají zájem o utkání v Petrohradu, nabízíme možnost vrátit zakoupené vstupenky na recepci Doosan Areny. Fanouškům, kteří využijí této možnosti, bude vrácena plná cena vstupenek," řekl mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Klub se však snaží udělat vše pro to, aby fanoušci mohli podpořit Plzeň i v Petrohradu. Již zakoupené vstupenky jsou platné a nemusí se měnit. "Tato informace je potvrzena z ruské strany," uvedl Pillár.

Víza platí i pro Petrohrad

Plzeň spolupracuje i s českou ambasádou v Moskvě. "Na základě jejich doporučení by fanoušci toužící po přesunu z Moskvy do Petrohradu a zpět měli využít buď interní ruské letecké linky, nebo rychlovlaky mezi oběma velkoměsty. Na ambasádě jsme také byli informováni, že víza vydaná s koncovou stanicí v Moskvě budou platná také při případném přesunu do Petrohradu. České zastoupení v Moskvě o této speciální situaci informovalo také ruskou stranu," řekl mluvčí Plzně.

Viktoria se pokoušela zajistit také speciální dopravu mezi oběma velkoměsty, ale kvůli nedostatku času a předpisům v Rusku to nebylo možné. V případě jakýchkoliv problémů se fanoušci mohou obrátit na pohotovostní linku české ambasády +79163532601. O škodách vzniklých přesunem zápasu kvůli poničenému trávníku v moskevské Chimki Areně bude podle Pillára jasno až po středečním utkání.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články