Hlavní obsah

FANTASY: Zastíní Bakoš Neymara s Ronaldem? V Lize mistrů věříme především španělským týmům

Máme před sebou druhé kolo Ligy mistrů, které přinese několik soubojů favoritů proti papírově slabším týmům. Zároveň se můžeme těšit na sérii velmi pikantních duelů, jako je souboj Manchesteru City a Bayernu Mnichov. V neposlední řadě netrpělivě očekáváme zápas Plzně, která by v zápase proti CSKA mohla překvapit. Pojďme se nyní podívat na to, jaké hráče jsme zařadili do hvězdné sestavy.

Kapitánem týmu hvězda Realu Madrid

Článek

Dortmund o víkendu deklasoval Freiburg vysoko 5:0. Vše vypadá, že tým je velmi dobře naladěn a v zápase proti Marseille udělá maximum, aby odčinil ztrátu z prvního kola. Do branky nemůžeme postavit distancovaného Weidenfellera a volíme tak Mitchella Langeraka, který v případě absence brankářské jedničky na postu zaskakuje. Langeraka navíc pořídíte za velmi příznivých 3.5 miliónu!

Volíme útočné pojetí sestavy

Obranu skládáme pouze ze tří hráčů. Ústřední postavou je Neven Subotič. Spolu s ním se objeví další hvězdy svých týmů. PSG bude pomoc zadáků k zisku bodů proti Benfice potřebovat a stěžejní postavou defensivní činnosti domácích bude Thiago Silva. Třetím do party je Sergio Ramos. Real sice o víkendu prohrál na domácí půdě s Atléticem, ale v milionářské soutěži se týmu první kolo velmi dařilo a není důvod se obávat, že na předchozí výkon Real nenaváže.

Záložní řadě dominují hráči Barcelony. Ta se na hřišti Celtiku musí obejít bez Messiho. Roli hlavního střelce tak převezme Neymar, dvorními nahrávači mu budou Fábregas a Iniesta. Po tvrdé porážce od Realu to nebude mít Galatasaray lekhé ani na půdě Juventusu, tým z Turecka navíc přišel o trenéra. V záloze se objeví Pirlo, ústřední postava všech útočných aktivit Juventusu.

V útoku se představí Bakoš

Na útok nám stále zbylo dost peněz, a tak se v něm objevují dvě hvězdy. Již zmiňovaný Neymar a  Ronaldo. Nominaci si vysloužil i Bakoš. Plzeň se střetne v Petrohradu s CSKA, které nehraje v dobré pohodě a v posledních třech ligových zápasech dokonce nevstřelilo branku. Plzeňští tak mají jedinečnou příležitost překvapit a odvézt si z Ruska alespoň bod.

Reklama

Související témata: