Hlavní obsah

Plzeň motivoval videem. Hráči měli husí kůži, podali fantastický výkon, řekl Pivarník

Plzeň

Z výsledku byl samozřejmě zklamaný, výkon jeho svěřenců ho ovšem notně potěšil. Po ligové mizérii se Zlínem dokázali fotbalisté Plzně povstat v úterní odvetě play off Ligy mistrů s Razgradem k vynikajícímu vystoupení. Po remíze 2:2 postupem odměněni nebyli, podle trenéra Romana Pivarníka ovšem Viktoria ukázala cestu, po které by chtěla jít dál.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Hlavička plzeňského obránce Aleše Matějů (vpravo) nakonec vítězná nebyla, Ludogorec srovnal v 95. minutě na 2:2.

Článek
Fotogalerie

„Začali jsme skvěle, kombinovali jsme rychle, počínali jsme si přímočaře. Dali jsme i první gól. Je škoda, že soupeř dokázal vyrovnat. Ale když jsem viděl, v jakém laufu kluci hrají, věřil jsem, že nějaký gól ještě dáme. Hráli neskutečně náročný fotbal v obrovském tempu," řekl po utkání Pivarník, který se nechtěl vyjadřovat k chybným výrokům sudích, jež šly většinou proti Viktorii.

Největší přehmat předvedli arbitři při neuznané brance Bakoše, kterému asistent chybně odmával ofsajdové postavení. „Nechci rozebírat sudí. Zápas viděli všichni, jako trenér kritické situace nehodnotíte nikdy objektivně. Nechci se vyjadřovat," uvedl Pivarník, který týmu den před utkáním pustil tříminutové motivační video. Zabralo.

„Bylo to z jednoho úspěšného duelu Ligy mistrů. Někteří hráči měli husí kůži, jsem rád, že si to přenesli do utkání. Podali fantastický výkon," uvedl Pivarník.

Jeho mužstvo bylo oproti duelu se Zlínem k nepoznání. Jako by je polil živou vodou. „Hodně jsem s hráči mluvil, Zlín jsme si detailně rozebrali. Hráli jsme pomalu, pozdě jsme dostupovali protihráče. To jsme proti Razgradu diametrálně změnili. Doufám, že touto cestou dokážeme jít dál. Stáli proti nám hráči, kteří jsou rychlejší, techničtější, než které potkáváme v české lize. A dokázali jsme soupeře přehrát. Musíme si počínat nadále takhle náročně, to je základ," dodal Pivarník.

Jakou známku byste udělili fotbalistům Plzně za výkon v odvetě proti Razgradu? (1-nejlepší, 5-nejhorší)
1
18,5 %
2
46,9 %
3
17 %
4
4,7 %
5
12,9 %
Celkem hlasovalo 12982 čtenářů.

Reklama

Související témata: