Hlavní obsah

Šmicer se polaská s milou trofejí. Ušatý pohár míří do Prahy

Praha

Fotbalová Liga mistrů dospěla právě tento týden do semifinále. A přibližně měsíc před finálovým utkáním letošního ročníku bude v Praze k vidění její vzácná trofej pro vítěze. Vystavena bude dva dny, 27. a 28. dubna. Ve čtvrtek i v pátek během akce vystoupí řada fotbalových osobností v čele s Vladimírem Šmicrem, který nejprestižnější klubovou soutěž vyhrál v roce 2005. A budou se také losovat výherci o lístky na letošní finále v Cardiffu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Vladimír Šmicer a trofej pro vítěze Ligy mistrů k sobě patří...

Článek

Ušatý pohár bude vystavený v pražském nákupním centru Arkády Pankrác ve čtvrtek 27. dubna a v pátek 28. dubna. „Jsme rádi, že můžeme i českým fotbalovým fanouškům přinést netradiční zážitek. Setkat se osobně s trofejí, která je dlouhodobě symbolem úspěchu a špičkového fotbalu, se poštěstí opravdu jen výjimečně," říká Josef Neumann, generální ředitel společnosti PepsiCo ČR a SR, která je partnerem Ligy mistrů a pražskou akci pořádá.

Prestižní trofej budou moci v nákupním centru Arkády Pankrác v Praze lidé vidět a společně se s ní vyfotografovat ve čtvrtek 27. dubna už od 8:00. Slavnostní představení poháru se pak odehraje od 17:00. Zájemci se při něm mohou setkat i s Vladimírem Šmicrem, vítězem Ligy mistrů z roku 2005, se kterým proběhne na místě také autogramiáda. Návštěvníci se mohou těšit i na Marka Kincla, který má rovněž zkušenosti z Ligy mistrů. Moderátorem fotbalového večera bude Libor Bouček.

V pátek 28. dubna bude v Arkádách pohár vystaven opět od 8:00. Během dne proběhne bohatý doprovodný program, jehož se od 15:00 zúčastní sportovní komentátor Jaromír Bosák. Mezi 17:30 a 19:00 pak na pódiu s fotbalovým pohárem vystoupí s Vladimírem Šmicrem i Marek Jankulovski, který trofej rovněž zvedl během své kariéry vítězně nad hlavu.

Program u příležitosti vystavení poháru pro vítěze LM:
Čtvrtek 27. dubna
8:00 - vystavení poháru v Arkádách, focení návštěvníků s trofejí, soutěže o ceny
16:00 - uvítaní návštěvníků moderátorem Liborem Boučkem
17:00 - zahájení slavnostního představení hymnou Ligy mistrů, vystoupení hosta Vladimíra Šmicra a jeho autogramiáda
18:00 - slavnostní vylosování výherců o lístky na finále Ligy mistrů v Cardiffu
19:00 - vystoupení hosta Marka Kincla
Pátek 28. dubna
8:00 - vystavení poháru v Arkádách, focení návštěvníků s trofejí, soutěže o ceny
15:00 - vystoupení hosta Jaromíra Bosáka
16:45 - vystoupení hosta Jaromíra Blažka
17:30 - vystoupení hosta Vladimíra Šmicra
18:30 - vystoupení hosta Marka Jankulovského
Místo akce: Praha, OC Arkády Pankrác

Reklama